Sepa-module is uitgebreid met BTL91 voor betalingen buiten de Euro-zone
 

One Stop Shopping

 

Kent u het volgende verschijnsel: uw computersysteem functioneert niet goed en uw softwareleverancier verwijst naar de hardware, waar zij “niets mee te maken hebben” en uw hardwareleverancier speelt het balletje terug naar de softwareleverancier. Zo wordt u vaak van het kastje naar de muur gestuurd en in de tussentijd zit u nog steeds met kritieke bedrijfsproblemen dat handen vol geld kost...

 

Een zeer ongewenste situatie die in de praktijk helaas maar al te vaak voorkomt. Als klant van Saldata behoort dit tot het verleden. Indien u wenst, levert Saldata niet alleen uw bedrijfskritische administratiesoftware, maar zorgt ook voor de levering van hardware, installatie van het besturingssysteem en onderhoud van zowel al uw hardware en software. Ook is Saldata gespecialiseerd in het managen van uw nieuwe ICT projecten. Kortom, Saldata neemt graag de eindverantwoording van uw gehele Automatisering.

 

Sluit u ook nog een continuiteitscontract hardware en software af (COH/SOH), niet te verwarren met een ouderwets dure onderhoudscontract, dan kunt u bovendien rekenen op een sterk gereduceerd tarief.

 

Zo kunt u middels één telefoontje er zeker van zijn dat uw ICT problemen deskundig en snel worden opgelost.
Voor u een veilig gevoel!