Sepa-module is uitgebreid met BTL91 voor betalingen buiten de Euro-zone
 

Saldata is distributor voor Bungee in de Benelux

 

Bungee is ontwikkeld om bedrijfs-kritische installaties beter te beveiligen en betrouwbaarder te maken.

De functie van Bungee is tweeledig:

    1. Re-connect van verbroken Telnet sessies
    2. Remote applicatie support door de mogelijkheid tot overnemen van sessies

1. De Re-Connect functie

Iedere systeembeheerder kent het probleem van de verbroken Telnet sessies. Deze problemen ontstaan veelal door het foutief afsluiten van de gebruikte terminal emulator software op de PC. De gebruikers hebben de nare eigenschap om op het kruisje rechtsboven te klikken voordat de applicatie netjes is afgesloten en er een log-off uit UNIX heeft plaatsgevonden. De problemen kunnen ook onstaan door een PC die ‘hangt’ of een verbroken netwerk, bijvoorbeeld door een defecte hub, switch of router of doordat een WAN verbinding wordt verbroken.

De gevolgen van dit alles uiten zich in:

  • bestanden worden niet geupdate en blijven geopend
  • gebruikers kunnen niet opnieuw aanloggen
  • onbetrouwbare data
  • corrupte bestanden
  • tijdverlies
  • inconsistente backup’s

Zonder Bungee betekent het oplossen van deze problemen erg veel werk voor de systeembeheerder of de applicatie leverancier en soms zelfs het terugzetten van de backup! Hier komt nog bij dat het systeem tijdens deze werkzaamheden niet beschikbaar is voor de gebruikers waardoor extra veel tijd verloren gaat.

Met Bungee worden bovenstaande problemen definitief voorkomen!
Indien een Telnet sessie onderbroken raakt zorgt Bungee er voor dat de applicatie hiervan geen hinder ondervindt. Als de gebruiker opnieuw aanlogt op de server wordt deze volledig automatisch verbonden met eerder onderbroken sessie en komt op exact dezelfde plek terug in de applicatie waar deze eerder onderbroken raakte en kan normaal verder werken. Ook de systeembeheerder kan een verbinding met de applicatie maken, bijvoorbeeld om deze op de juiste wijze af te sluiten.

2. Remote applicatie support

De tweede functie van Bungee is Remote Support. De systeembeheerder kan contact maken met een willekeurige Telnet Sessie van een gebruiker en op die wijze de gebruiker assisteren bij problemen of vragen. De noodzaak om naar de gebruiker toe te gaan voor ondersteuning is hiermee vervallen.

Met Bungee wordt er een grote tijdwinst geboekt en kan ondersteuning van gebruikers vanaf vele kilometers afstand plaatsvinden!
Ondersteuning van gebruikers hoeft niet meer uitgevoerd te worden vanuit hetzelfde gebouw maar kan desnoods vanaf de andere kant van de wereld!

Bungee wordt geleverd met een duidelijk grafisch administration tool Adwin.

Adwin   Ondersteunde platformen   Prijslijst   Downloads