Sepa-module is uitgebreid met BTL91 voor betalingen buiten de Euro-zone
 

Unform

 

UnForm is een platform onafhankelijke client-server toepassing voor Windows, Unix en Linux, voor het produceren van laser formulieren, elektronische documenten en rapporten en het stroomlijnen van document workflow. Met UnForm kunnen kostenbesparingen gerealiseerd worden door de eliminatie van voorbedrukte formulieren en porto kosten. Kenmerken:

  • Windows gebaseerde grafische ontwerp omgeving
  • Elimineert de noodzaak van voorgedrukte formulieren
  • Maakt rapporten in presentatie kwaliteit
  • CreŽert e-documenten in Adobe Acrobat formaat
  • Automatisch e-mailen van e-documenten
  • Voegt barcodes toe aan documenten
  • CreŽert laser checks met MICR encoding
  • Dynamisch omzetten en schalen van afbeeldingen
  • Ghostscript ondersteuning voor Postscript en image uitvoer

Product details

Geavanceerde architectuur
Unform gebruikt een platform onafhankelijke client-server architectuur en kan geÔnstalleerd worden op iedere Windows, UNIX en Linux machine.

Grafische ontwerp omgeving
Een (optionele) grafische ontwerp toepassing is beschikbaar voor het eenvoudige, efficiŽnt en flexibel ontwerpen en testen van UnForm toepassingen.

Email ondersteuning
UnForm heeft een ingebouwde SMTP e-mail clÔent voor het e-mailen van PDF en andere bestanden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in ťťn job een PDF document te genereren, te printen en te e-mailen.

Ondersteunde formaten
PCL5 is de taal die gebruikt wordt door HP LaserJet printers. De meeste laserprinters van andere fabrikanten  hebben standaard PCL emulatie ingebouwd. Met PCL5 is ook aansturing van verschillende invoerbakken mogelijk.
PDF is het elektronische document formaat van de Adobe Acrobat product serie. PDF lezers zijn vrij beschikbaar voor ieder platform en wordt standaard door web browsers ondersteund. HTML is de taal van de web browsers. Dit formaat is een uitstekende manier om rapporten snel te vernieuwen en gemakkelijk toegankelijk en leesbaar te maken.
Zebra barcode label printers zijn veel gebruikte thermische label printers. UnForm is in staat ZPLII code te genereren voor zware barcode label toepassingen op Zebra en compatibele printers.

Document formattering mogelijkheden
Tekst kan worden toegevoegd, verwijderd en verplaatst overal op de pagina in elke lettergrootte en lettertype. Tekst kan zelfs worden gegenereerd uit een expressie, een omgevingsvariabele of een bestand met vervangingsteksten.
Boxen kunnen worden gecreŽerd in elke afmeting en op elke plek in het document.
Barcodes kunnen worden gegenereerd in de meest voorkomende formaten.
Afbeeldingen kunnen worden geplaatst in het document.

Programmering
UnForm definities kunnen programmeercode bevatten voor geavanceerde manipulatie en integratie van tekst in een document. Geen enkel ander document opmaak systeem beschikt over UnForm's flexibilteit van een complete programmeertaal in het product.

Externe product integratie
UnForm ondersteunt Image Alchemy en Magick voor dynamische conversie en schaling van afbeeldingen, waardoor het niet nodig is om afbeeldingen van te voren naar PCL of PDF formaat te converteren. UnForm ondersteunt Ghostscript voor het produceren van PostScript, TIFF, PNG en andere formaten die door GhostScript ondersteund worden.